Sanitair

Voldoet uw badkamer of toilet niet meer aan uw huidige wensen en wilt u deze laten verbouwen? Wij komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens maken we een geschikt ontwerp en stappenplan, zodat de renovatie altijd vlekkeloos verloopt. Vakmanschap, een hoogstaande kwaliteit van sanitair en snelheid van handelen staan bij ons centraal. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droombadkamer!

Naar aanleiding van uw wensen en de mogelijkheden voor uw badkamer brengen wij een gedegen advies uit. Wij kijken verder dan alleen het plaatsen van sanitair en het vervangen van leidingen. Ook de installatie van een handdoekradiator is bij ons in vertrouwde handen. Wanneer een stortdouche gewenst is, wordt er tevens gekeken of de cv-ketel daarvoor geschikt is. Zo heeft u altijd de zekerheid van maximaal comfort.

Van het ontwerp tot installatie en afwerking: wij ontzorgen u volledig bij het verbouwen van uw badkamer. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en ervaren vakmensen, waardoor we te allen tijde een hoogstaande kwaliteit bieden. Binnen korte tijd kunt u weer genieten van een ontspannend bad en verkwikkende douche.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.